System message

Váltson bérletet 2024/2025-ös évadunkra!

Váltson bérletet 2024/2025-ös évadunkra!

A Kodály Filharmónia Debrecen 2024/2025-ös évadában is a zene határtalan élményével várjuk Önöket!

A Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus bérletes hangversenyeivel ismét egy különleges utazásra invitáljuk közönségünket, a klasszikus és modern mesterművek legjobbjaival.

Állandó karmestereink mellett olyan nemzetközi hírű, karizmatikus vendégkarmesterek látogatnak el hozzánk, mint Anton Shaburov, Madaras Gergely vagy Oksana Madarash, a világhírű Alexander Sladkovsky-t, a Tatár Nemzeti Szimfonikus Zenekar művészeti vezetőjét pedig már harmadszorra fogadjuk nagy örömmel Debrecenben.

Az évad vendégegyüttesei: a Capella Savaria, a Nemzeti Filharmonikusok, a Miskolci Szimfonikus Zenekar, a Török Köztársaság elnöki szimfonikus zenekara és a Concerto Budapest, valamint olyan híres szólistákat is köszönthetünk, mint Perényi Miklós, Ránki Dezső, Szűcs Máté, Győri Noémi, Szabó Marcell, Würtz Klára, Gökhan Aybulus, Joanna Kamenarska és Antonii Baryshevskyi.

Kiemelkedő mesterművek, egyedülálló interpretációk, különleges koncertek, kultúrák találkozása és új világok a Kodály Filharmónia Debrecen 2024/2025-ös évadában.

Látogassanak el hozzánk, legyenek részesei varázslatos évadunknak!

A bérletajánló leporelló IDE KATTINTVA, a bérletek koncertjei az alábbi oldalakon tekinthetőek meg:

NAPLÓ bérlet 9 + 1 hangverseny

KORZÓ bérlet 9 + 1 hangverseny

GULYÁS bérlet 4 hangverseny + "A barokk Drezda" című koncertre 100 Ft-os regisztrációs jegy váltható

RUBÁNYI bérlet 4 hangverseny + "A barokk Drezda" című koncertre 100 Ft-os regisztrációs jegy váltható

KODÁLY KÓRUS bérlet 5 hangverseny + az " ÚJRA: Jazzt Neked!" című koncertre 100 Ft-os regisztrációs jegy váltható

AKADÉMIA KLASSZIKA bérlet 5 hangverseny

Bérletvásárlás és bérletmegújítás: 2024. július 1-től a bérletekben szereplő első koncert napjáig.

Jegyvásárlás: A Korzó és Napló bérlet koncertjeire szeptember 2-től, a Kodály Kórus és az Akadémia Klasszika bérlet koncertjeire augusztus 5-től.

Bérlet- és jegyértékesítés: Klassz Pont jegyiroda (Simonffy u. 4-6. Halköz Üzletház, külső-oldalsó utcafront) / Kölcsey Központ jegypénztár (Debrecen, Hunyadi utca 1-3.) / Tourinform Iroda (Debrecen, Piac utca 20.)

Online jegyvásárlás: https://kodalyfilharmonia.jegy.hu/

Online bérletvásárlás: https://kodalyfilharmonia.jegy.hu/seasonticket

További híreink

Újra a cívisváros ad otthont a világ egyik legrangosabb zenei rendezvényének, a Jeunesses Musicales Hungary és a Kodály Filharmónia Debrecen szervezésében megvalósuló Bartók Béla Nemzetközi Kórusversenynek!

Hagyományaihoz híven megtartottuk zenés évadzáró ünnepségünkbet a Hal közben. Természetesen ez az év sem telhetett el elismerések nélkül. Művészeink kimagasló szakmai teljesítményét Rubányi, Komlóssy, Gyulás-György és Nívó-díjak átadásával méltányoltuk.

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.