System message

A Kodály Kórus újra a BMC-ben!

A Kodály Kórus újra a BMC-ben!

Budapest Music Center 4000 négyzetméteres zenei központja ad otthont a Kodály Kórus legújabb kortárs koncertsorozatának. A két koncertből álló széria első állomásán, 2024. május 4-én, 17:00 órától az együttes a 20-21. század zenéinek színeit festi vászonra, palettáját az énekhangok és a ritmusok gazdag világa képezi. Az est folyamán olyan kiváló kortárs zenei alkotók műveit hallhatja a közönség, mint Csemiczky Miklós, Orbán György, Ivan Hrusovsky, Jester Hairston és még számos modernkori zeneszerző. A kórust nem más vezényli, mint a Liszt- és Bartók–Pásztory-díjas karnagy, A Magyar Köztársaság Érdemes és Kiváló Művésze, Erdei Péter, akinek tolmácsolásában igazán sokrétű és különleges világ tárul a közönség elé a Kodály Kórus Színek és hangulatok címet viselő előadásán Budapesten.

A koncertsorozat második állomása a kiváló zenei performansz mellett egy roppant különleges alkalmat jelent, ugyanis a Kodály Kórus vezető karnagya, Kocsis-Holper Zoltán doktori hangversenyét hallhatják azok, akik Kodály Kórus Ébredés című koncertrjére váltanak jegyet. A 2024. június 1-jén, 17:00 órától szintén a Budapest Music Centerben megrendezésre kerülő előadás a lélek, a természet és a szakrális csodák ébredésének színterévé válik a Kodály Kórus és a Kórus Spontánusz közös előadásában.

Jegyvásárlás:

A két koncert belépőjegye most együtt, kedvezményes áron érhető el! Biztosítsa be helyét a BMC-ben, tegye kosárba jegyeit a https://kodalyfilharmonia.jegy.hu/ oldalon mindkét eseményre, így a jegyek 3500 Ft helyett 3000 Ft-ba kerülnek!

Bővebb információ a koncertekről:

Színek és hangulatok: https://kodalyfilharmonia.hu/events/event/446/szinek-es-hangulatok 

Ébredés: https://kodalyfilharmonia.hu/events/event/447/ebredes

Kocsis-Holper Zoltán

Erdei Péter

 

A Kodály Kórus a BMC-ben

Kórus Spontánusz

 

További híreink

Újra a cívisváros ad otthont a világ egyik legrangosabb zenei rendezvényének, a Jeunesses Musicales Hungary és a Kodály Filharmónia Debrecen szervezésében megvalósuló Bartók Béla Nemzetközi Kórusversenynek!

Hagyományaihoz híven megtartottuk zenés évadzáró ünnepségünkbet a Hal közben. Természetesen ez az év sem telhetett el elismerések nélkül. Művészeink kimagasló szakmai teljesítményét Rubányi, Komlóssy, Gyulás-György és Nívó-díjak átadásával méltányoltuk.

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.