System message

Bérletes nagykoncertjeinket ismét a Kölcsey Központban tartjuk

Bérletes nagykoncertjeinket ismét a Kölcsey Központban tartjuk

 

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a bérletes nagykoncertjeink áprilistól ismét a Kölcsey Központ Nagytermében kerülnek megrendezésre.

A tavasz kiemelt hangversenyein április 18-án Wagner utolsó operájának, a Parsifalnak Előjátékát és III. felvonását (km.: Kovácsházi István, Molnár Levente, Bretz Gábor, Kodály Filharmonikusok, Kodály Kórus, vez.: Kollár Imre), majd április 25-én három kivételes zeneművész, Várjon Dénes (zongora), Tabea Zimmermann (brácsa) és Jörg Widmann (klarinét) kamara estjét hallhatja közönségünk.

Kivételes eseménynek ad otthont a Kölcsey Központ április 29-én. A Kórusmuzsika Európa Nagydíja döntőjét rendezi meg Debrecenben a Kodály Filharmónia, melynek keretében a Baszk Ifjúsági Vegyeskar (Baszkföld, Spanyolország), az En Kör (Svédország) és a Sophia Kamarakórus (Ukrajna) mérkőzik meg egymással az első helyezésért.

Változatlan helyszínen és időpontban ad nagyheti hangversenyt a Kodály Kórus a Református Kistemplomban április 5-én, a Kodály Filharmonikusok kamarazenekari koncertjeinek helyszíne pedig a Debreceni Egyetem Aulája. A gyermekkoncertek látogatóit a Sziget-kék játszópark különtermébe várjuk április 23-án.

Bővebb információ: https://kodalyfilharmonia.hu/hangversenynaptar

Kodály Filharmonikusok és Kodály Kórus (fotó: Derencsényi István)

További híreink

A December 5-én hallható Adventi hangversenyünkön csodálatos hangszerek és gyönyörű dallamok kísérnek végig minket a hétköznapok meghittségében. A koncert alkalmával a legrégebbi, korhű hangszereken játszó magyar kamarazenekart: a Capella Savaria-t köszönthetjük majd a Kölcsey Központ színpadán!

A következő hetekben gazdag koncertkínálattal, igazi programkavalkáddal várjuk kedves közönségünket! 

AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT KARÁCSONYRA!

Minden évadban összeállítjuk Karácsonyi bérletünket, mely tulajdonosai valódi ízelítőt kapnak klasszikus zenéből. Idén is izgalmas hangversenyeket válogattuk be az ajándékként is kiváló bérletünkbe!

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.