System message

Bérletes nagykoncertjeinket ismét a Kölcsey Központban tartjuk

Bérletes nagykoncertjeinket ismét a Kölcsey Központban tartjuk

 

Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy a bérletes nagykoncertjeink áprilistól ismét a Kölcsey Központ Nagytermében kerülnek megrendezésre.

A tavasz kiemelt hangversenyein április 18-án Wagner utolsó operájának, a Parsifalnak Előjátékát és III. felvonását (km.: Kovácsházi István, Molnár Levente, Bretz Gábor, Kodály Filharmonikusok, Kodály Kórus, vez.: Kollár Imre), majd április 25-én három kivételes zeneművész, Várjon Dénes (zongora), Tabea Zimmermann (brácsa) és Jörg Widmann (klarinét) kamara estjét hallhatja közönségünk.

Kivételes eseménynek ad otthont a Kölcsey Központ április 29-én. A Kórusmuzsika Európa Nagydíja döntőjét rendezi meg Debrecenben a Kodály Filharmónia, melynek keretében a Baszk Ifjúsági Vegyeskar (Baszkföld, Spanyolország), az En Kör (Svédország) és a Sophia Kamarakórus (Ukrajna) mérkőzik meg egymással az első helyezésért.

Változatlan helyszínen és időpontban ad nagyheti hangversenyt a Kodály Kórus a Református Kistemplomban április 5-én, a Kodály Filharmonikusok kamarazenekari koncertjeinek helyszíne pedig a Debreceni Egyetem Aulája. A gyermekkoncertek látogatóit a Sziget-kék játszópark különtermébe várjuk április 23-án.

Bővebb információ: https://kodalyfilharmonia.hu/hangversenynaptar

Kodály Filharmonikusok és Kodály Kórus (fotó: Derencsényi István)

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.