System message

Bérletpótlások augusztusban

Bérletpótlások augusztusban

Augusztus hónapra hat, korábban elmaradt hangverseny kapott  új időpontot:

 

Bérletes hangversenyek

Zenei nagyhatalmak (eredetileg május 19-i, Korzó és Rubányi bérletes) koncert augusztus 3-án, a Szomszédos tájakon (eredetileg május 12-i, Napló bérletes) című koncert augusztus 6-án, 19.30 órai kezdettel lesz megtartva a Kölcsey Központ Nagytermében. 

Beethoven 250 – VI. hangverseny-pár augusztus 15-én, a Klasszikusok éjszakáján, 18 órától (Napló bérlet) és 20.30 órától (Korzó bérlet) a Kölcsey Központ Nagytermében lesz megtartva. Sajnálatos módon a pandémia miatt a koncert dirigenseként nem tudjuk köszönteni az előzetesen meghirdetett módon a 80 esztendős, Japánban élő Kobajasi Kenicsirot. A hangverseny karmestere Kollár Imre lesz.

Nagyheti hangverseny programja (János-passió, eredetileg április 7-i, Napló és Gulyás bérletes) november hónapban, templomi helyszínen lesz megtartva.

A Kodály Kórus Debrecen koncertjei

A Kodály Kórus a cappella sorozatának elmaradt három koncertjéből kettő kerül pótlásra: A szerelem dalai (eredetileg április 23-i, Mozaik bérletes), augusztus 4-én, 19.30 órai kezdettel a Pásti utcai zsinagógában lesz megtartva, a Teremtő szellem (eredetileg március 31-i, Mozaik bérletes), augusztus 18-án 19.30 órai kezdettel szintén a Pásti utcai zsinagógában kerül előadásra. 

Mélyföld és magas ég (eredetileg május 21-i, Mozaik bérletes) hangverseny végleg elmarad. Az erre szóló jegyek érvényesek a fentebbi két hangverseny bármelyikére. Az erre a koncertre vásárolt jegyek a jegypénztárakban augusztus 17-ig, az online vásárolt jegyek július 15-ig válthatók vissza. 

Elmaradó hangversenyek és jegyvisszaváltás

A romantika útján (eredetileg március 17-i, Napló és Gulyás bérletes) és A réz bűvöletében (eredetileg április 21-i, Korzó bérletes) koncertek és a Mélyföld és magas ég (eredetileg május 21-i, Mozaik bérletes) című hangverseny sajnos végleg elmaradnak. Az erre szóló jegyek visszaválthatók, akinek pedig bérletéből aradt el ez a hangverseny, a jövő évad programjából választhat egy az elmaradt hangverseny típusával megegyező koncertet a bérletezés lezárultával. 

Jegyvisszaváltás

A végleg elmaradó koncertekre szóló online vásárolt jegyeket július 15-ig lehet visszaváltani a vásárlás helyszínén. A jegypénztárakban vásárolt jegyek a vásárlás helyszínén, a pótló időpontot megelőző munkanapig lehet visszaváltani. A Kölcsey Központ jegypénztára hétfőtől péntekig 9-17.30-ig tart nyitva. A Karakter 1517 Kávézóban lévő Turista Információs Pont a nyári időszakban a Nagyerdőn működik 10 és 17 óra között (Pallagi út, Stadion mélygarázs lejárata mellett, üvegkonténer), a náluk vásárolt jegyeket ott tudják visszaváltani.

Bérletesek kárpótlása

A végleg elmaradó hangversenyekre bérlettel rendelkezők kárpótlásként a jövő évad programjából – a bérletezés lezárultával – választhatnak 1 koncertre belépőt 100 forintos áron.

Szeretettel és a legnagyobb örömmel várjuk Önöket újból hangversenyekre!

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.